Холостяк 11 сезон Україна – хто з учасниць покинув шоу в ефірі від 16 квітня квітня 2021 року? Усі деталі

Дівчаток стає все менше, а пристрасті починають вирувати з більшою силою.

У 7-му випуску головного романтичного шоу країни Холостяк все кардинально змінилося, як для учасниць, так і для самого героя.

Побачення у Єгипті

Михайло Заливако разом з дівчатами полетіли до сонячного та таємничого Єгипту. Саме там бізнесмен та дівчата мали впізнати одне одного краще та провести незабутні вечори. Кожна учасниця отримала у своє розпорядження аж 12 годин, щоб краще дізнатися характер і душу героя та налагодити з ним спілкування. І можливо знайти шлях до його серця.

Михайло Заливако підготував гарячі побачення і навіть прихопив з собою презервативи. Але ми впевнені, що навіть, якщо б він їх забув, знімальна група їх би позичила йому.

Хто покинув проект?

У 7-му випуску проекту в ефірі від 16 квітня Михайло відмовився від Юлії.

Так, вона дуже подобалася холостяку і він планував показати силу своїх почуттів саме на побаченні. Однак, щось пішло не так і молоді люди натомість віддалилися. Михайло стверджує, що його фаворитка знову у ньому засумнівалася, що йому дуже не сподобалося.
Тим не менш, він підкреслив, що Юлія дуже чуттєва і має велике серце. Однак, це не переважило того факту, що Юлія, за словами Михайла, не впевнена в собі і їй потрібно, щоб поруч з нею постійно хтось був. Очевидно красень з Харкова не захотів бути цим кимось.

Нагадуємо, що за день до цього в ефір вийшло пост-шоу “Як вийти заміж”. В останньому випуску герої разом з експертами обговорили, на що звертають увагу чоловіки і жінки під час знайомства. Як справити враження на людину? Про що краще не говорити під час першої зустрічі? У студії зібралися усі  учасниці 11 сезону реаліті “Холостяк”, а також зіркові гості.

Схожі статті