Тіна Кароль відверто зізналася, що не може спати ночами: поки Дан Балан відвідує вечірки спокою не буде

Тіна Кароль відверто розповіла Славі Дьоміну, про причини, які не дають їй спати.

Тіна Кароль є саме тим зірковим тренером на вокальному проекті “Голос країни”, який приймає участь у шоу на постійній основі. Так, артистка вже багато років спостерігає за народженням та розвитком нових зірок. І як виявилося, дуже за них хвилюється.

Це й не дивно, адже фанати поп-діви полюбили її за доброзичливість, душевність та співчутливе серце. Її ніжний та драматичний репертуар, манера розмовляти та багато інших деталей видають в ній чутливу натуру, яка не здатна холоднокровно судити та вирішувати чиюсь долю, а тим паче, кар’єру.

Тіна Кароль не спить ночами через учасників

У перерві між зйомками шоу Слава Дьомін запитав у Тіни Кароль, наскільки важко їй судити учасників та вибирати найсильніших та найслабкіших серед них.

Слава Дьомін і Тіна Кароль

Співачка зізналася, що усе приймає дуже близько до серця. Виявилося, що поп-діві неймовірно важко брати на себе таку відповідальність і це стає причиною її безсонних ночей. Співачка підкреслила, що навіть після шоу допомагає підопічним будувати кар’єру.

“Я нічого не суджу, вибирати – жахливо! Це кошмар … це відповідальність, це біль і це безсонні ночі, і в підсумку, я з усіма залишаюся на зв’язку і допомагаю їм продюсувати пісні, ставлю їх на радіо, навіть так буває”, – поділилася зірка.

Варто зазначити, що Тіна Кароль виконувала роль зіркового тренера на протязі 8 років. Таким стажем не може похизуватися жодна українська зірка. А поки Тіна Кароль хвилюється, її “таємний коханий” дає концерти на приватних вечірках.

Раніше ми писали, що на фан-акаунтах Дана Балана з’явилися нові відео, на яких співах вівсю розважає своїх шанувальниць.

Схожі статті