Холостяк Михайло Заливако зізнався, що страждає від невиліковного захворювання: “Був увесь зелений”

Михайло Заливако зізнався, що з дитинства страждає від невиліковної хвороби. Усі деталі.

Михайло Заливако за невеликий проміжок ефірного часу встиг закріпити за собою певну репутацію. Молода людина обожнює займатися спортом, приділяє увагу своєму здоров’ю та нуждам, уважний до деталей і так далі. Варто уявити, що цей чоловік колись був дуже хворим хлопчиком.

Чим хворіє Михайло Заливако?

Михайло Заливако став головним героєм 11 сезону
Михайло Заливако.  Головний герой 11 сезону.

В останньому ефірі (7 випуск сезону від 16 квітня) Михайло розповів усю правду одній з учасниць.

“У мене були проблеми зі здоров’ям. Я все дитинство провалявся в лікарнях. У мене з кров’ю була проблема. Хвороба, від якої помирають. Мене лікували постійно. Геморагічний васкуліт – це аутоімунне захворювання. Лопається посудину і кров виходила під шкіру. Переживали, що могло бути на суглобах, на внутрішніх органах. Я взагалі був схожий на нитку зеленого кольору. Нічого не можна було їсти протягом двох років. У мене сльози були. Я такий: “Аа, та за що?” “, – зізнався Михайло Заливако.

Аутоімунні захворювання – це група хвороб, при яких організм утворює антитіла до власних тканин, викликаючи їх запалення і руйнуючи їх. Лікування аутоімунних захворювань – комплексне і часто проводиться протягом усього життя пацієнта. Терапія захворювання за складністю може нагадувати лікування онкологічних захворювань і включає хіміотерапію та час ремісії.

Той факт, що Михайло наважився розповісти такі деталі про своє життя, багато про нього говорить. Це складний та жорстокий досвід для дитини, який, скоріш за все, висить тягарем на душі Холостяка.

Бажаємо герою здоров’я та доб васкуліт ніколи більше в житті не давав про себе знати, наче його і не існує.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.