Зірка “ТСН” Лідія Таран показала підрослу доньку від невдалого шлюбу з Андрієм Доманським: копія батька

Донька Лідії Таран та Андрія Доманського неймовірно підросла і перетворилася на дорослу дівчину.

Лідія Таран пережила бурхливий роман з Андрієм Доманським. Вони одразу ж сподобалось одне одному і пірнули у любовні стосунки з головою. Однак, як бурхливо ці відносини почалися, так само і закінчилися.

Розрив стосунків між Лідією Таран та Андрієм Доманським

Ні для кого не секрет, що Андрій Доманський покинув Лідію заради іншої жінки, з якою познайомився на “Новому каналi”. Подружжя вирішило питання полюбовно. Маленька Василина залишилася разом з мамою, а відомий телеведучий завжди відправляє на виховання доньки оговорену суму грошей.

Сам батько неодноразово зізнався, що не має близьких стосунків з донькою, хоча хотів би цього. Взагалі у Андрія Доманського п’ятеро дітей. З маленькими нащадками він зміг знайти спільну мову, а зі старшими не все так добре. Однак, зірковий батько сподівається, що все ще попереду.

Василина Доманська

Василині Доманській зараз 13 років. І з кожним новим роком вона все більше схожа на зіркового тата. Дівчина є звичайним підлітком з абсолютно знайомими усім підлітковими проблемами. Здається, що до публічності вона не тяжіє.

Нещодавно Лідія Таран опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публікацію разом з фото, на якому постала разом з підрослою донькою. Телеведуча та її донечка пішли на шопінг перед Великоднем. На світлині добре видно наскільки спадкоємиця Доманського схожа на зіркового батька.

Нагадуємо, що раніше Лідія Таран розповідала про свої виховні методи. Так, зірка зізналася, що не є суворою матір’ю та не вимагає від своєї доньки відмінних результатів.

Схожі статті