Вагітна Катя Осадча підкреслила животик поясом і вийшла на прогулянку до лісу подихати свіжим повітрям

Катю Осадчу підозрюють у цікавому положенні вже не один місяць, і тому є розумне пояснення.

Катю Осадчу зараз активно підозрюють у вагітності, і вже не один місяць. І цьому є логічне пояснення: телеведуча взялася експериментувати з образами, і дуже часто стала одягати вільні речі “під груди”. Ні для кого не секрет, що такий фасон зазвичай носять вагітні. Тому фанати Каті одразу ж вирішили, що вона приховує від них третю вагітність.

Майстерність Каті Осадчої у приховуванні важливих речей

Більш того, враховуючи той факт, що Катерині Осадчій вдалося феєрично приховати вагітність Івасиком, коли в них бурхливо розвивалася стосунки з Юрієм Горбуновим, то не дивно, що тепер підписники знаменитості постійно намагаються спіймати зірку. Користувачі вважають, що буде вельми логічно, якщо у Юрія з’явиться друга дитина.

Нове “вагітнe” фото

Нещодавно на особистій сторінці Катерини Осадчої в соціальній мережі Instagram з’явилася фотографія, на якій зірка постала у бірюзовій куртці, підперезаній шнурком, сірому гольфі та джинсах. На голову зірка одягнула рожеву кепку. Одяг сильно підкреслив животик зірки, що наштовхнуло підписників на думку, що зірка знову чекає на дитину.

Підписники впевнені, що варто чекати на офіційне підтвердження вагітності від Катерини.

Нагадуємо, що Катерина Осадча є матір’ю двох дітей. Першого сина Іллю вона народила у першому шлюбі з політиком, а другого Івасика народила від Юрія Горбунова. Зараз телеведуча живе у котеджному селищі “Сонячна долина” разом з чоловіком та маленьким сином. Зіркова родина на даний момент знаходиться під пильним спостереженням журналістів, адже знаходиться на піку популярності.

Схожі статті