Бідна Елла: чому Дан Балан розлучився з дружиною та через що екс-подружжя оскандалилося на всю країну

У біографії Дана Балана доволі багато пробілів і багато речей, які потребують пояснень, які звісно ніхто і ніколи не дасть.

Дан Балан — один з найпопулярніших парубків на пострадянському просторі. Молдавський красень одразу ж завоював серця молодих дівчат і став їхнім кумиром. Статус холостяка, у деякому сенсі, допомагає артистові підтримувати інтерес своєї публіки, але в той самий час має величезні недоліки. Наприклад, співак постійно приховує романтичні зв’язки і вже багато років не може одружитися. Однак, у біографії Дана є жінка, яка колись пішла з ним під вінець. На жаль, історія закінчилася не дуже добре.

Елла Крупеніна

Відомо, що Дан Балан одружився з моделлю Еллою Крупеніною у 2004 році. Тоді співак був доволі відомим. Несподіване для всіх весілля сталося одразу після гучного скандалу, у якому молдавський красень був головною фігурою. Так,  незадовго до одруження він залицявся до правнучки румунського короля.

Елла Крупеніна та Дан Балан

Еллі довелося відмовитися від модельної кар’єри заради родини. Тим не менш, цей вибір щастя їй не приніс. Невдовзі після одруження у пари з’явився маленький син Алан. Буквально через 3 роки Дан та його обраниця вирішують розлучитися. Офіційної причини такого рішення оголошено не було, однак пліткують, що професія Дана спричинила серйозні ревнощі і, як наслідок, безкінечні скандали. Зіркове подружжя вирішило, що закінчити стосунки буде найкращим виходом.

Скандал

Здавалося б усьому кінець. Дан бачиться з сином, який залишився з мамою і все йде  своєю чергою. Тим не менш, через 3 роки прогримів небувалий скандал. Нібито Елла не змогла впоратися з почуттями до колишнього чоловіка та намагалася покінчити з життям. Пліткували, що друзі співака подзвонили йому, коли він знаходився у концертному турі і той відмінив усі виступи та повернувся в Молдову до колишньої коханої.

Обкладинка журналу “Can Can”

З цим скандалом пов’язано багато плутанини. Адже в мережі повно інформації, що покінчити з собою намагалася не Елла, а його колишня дівчина Христина Руссу, яка офіційно заперечила ці плітки.

Схожі статті