Дзідзьо показав свою нову любов: відома білявка відрізняється харизмою та талантом. Що скаже дружина?

Такого від Дзідзьо не очікував ніхто! Чи це просто чергові жарти?

Михайло Хома здавалося б зразковий сім’янин, однак навколо нього крутиться неймовірно багато пліток.

Плітки навколо Дзідзьо

Почалося все, певно, з його колаборації разом з Ольгою Цибульською. Співробітництво двох відомих артистів породило масу підозр та фантазій стосовно їхніх стосунків. Так, більшість фанатів були щиро впевнені, що між колегами не тільки робочі моменти. І нікого не спантеличив той факт, що Михайло одружений. Воно й не дивно, адже це шоу-бізнес.

Що про це думає Ярослава?

Дружина Михайла нещодавно давала інтерв’ю, у якому розповіла, що сама вона звела артистів. Вона впевнена, що між ними ніколи нічого не було.

Дружина Дзідзьо пояснила, за що та чому не може пробачити чоловіка.
Дзідзьо та його дружина Ярослава Хома.

Адже Ольга щаслива у шлюбі і Михайлу також всього вистачає. Тим не менш, починаюча артистка підкреслила, що її дуже засмутив той факт, що вони грали на публіку і офіційно не заперечували службовий роман. Так чи інакше, Ярославі довелося це перетерпіти.

Нова любов Дзідзьо

Нещодавно на особистій сторінці Михайла в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація з світлиною, на якій Дзідзьо постав поряд з відомою акторкою Адою Роговцевою.

Артист  підписав фото наступним чином:

“Моя нова любов з комедії-квест “Де гроші”, – і додав що, Ада є королевою.

Акторка ніжно притулилася до Михайла Хоми і посміхнулася на камеру. Цікаво чи знає заслужена акторка про свій новий статус? Варто зазначити, що користувачі мережі дуже позитивно відреагували на публікацію. Виявилося, що акторка у багатьох знаходиться у списку фаворитів. Ада неймовірно талановита і харизматична жінка, тож не дивно, що суспільство так тепло реагує на її появу.

Схожі статті