|
18.04.2021 22:10

Влад Яма переодягнувся у комбінезон і взявся ремонтувати автівки: країна втратила талановитого хореографа?

Влад Яма обожнює техніку та автомобілі. Як виявилося, в нього лежить душа й до ремонту.

Влад Яма має в своєму житті щонайменше дві пристрасті — бальні танці та автомобілі.

Любов Влада Ями до автівок

Так, за тим наскільки пристрасно відноситься Влад до автівок можна було спостерігати під час його подорожі до Об’єднаних Штатів Америки. Обов’язковим пунктом на їхньому відпочинку було катання на спорткарах та фотосесія поряд з ними, в них і на них. Дружина хореографа Лілія розділяє його захоплення і полюбляє сидіти за кермом. Здається, що скоро і маленький Леон також стане величезним автолюбителем.

На особистій сторінці Влада в соціальній мережі Instagram також досить часто з’являються фотографії незвичайних автомобілей та автопригод у дорозі. Зірка обожнює обговорювати механізми, переваги та недоліки тих чи інших автівок.

Фотосесія чи реальний ремонт?

З огляду на те, що Влад Яма позував і, до речі, непогано, скоріш за все це була тематична фотосесія. Так, харизматичний хореограф постав у ролі механіка, який величезним розвідним ключем порпається під капотом раритетної машини.

Зірка обрав для зйомки червоний робочий комбінезон та одягнув на голову чорну бейсболку. Світлину супроводжувала доволі велика публікація, у якій Влад намагався зрозуміти, чи зможе людство перейти з бензинових двигунів на електрокари. Думка Ями зводиться до того, що електродвигуни не здатні витримати низькі температури та вологість, що робить неможливим їхню домінантність над паливними двигунами.

Варто зазначити, що підписникам хореографа публікація не надто сподобалася. Адже за 4 години під нею набралося лише 20 коментарів від автолюбителів.