Мурат Налчаджиоглу показав, як душевно проводить вечір донькою: заради цього Ані Лорак пробачила всі зради

Ані Лорак розлучилась з чоловіком через його численні зради. Втім, здається все позаду. Подивіться, як проводить час з дитиною коханий поп-діви.

10 років подружнього життя скінчилися у січні 2019 року, коли розлючена Ані Лорак поспіхом прилетіла до української столиці аби розлучитися з Муратом. Поп-діва багато років жила серед чуток про зради чоловіка, журналісти знаходили його коханок, аби взяти інтерв’ю і все це не витримала співачка у 2019 році. Чоловік Ані Лорак підписав документи про розлучення.

Глибокі та болючі рани у серці Ані Лорак
Глибокі та болючі рани у серці Ані Лорак. Фото взято на просторах мережі. 

Ані Лорак після розлучення не забула про своє особисте життя: жінка знайшла нову пасію і зустрічалася з молодим саунд-продюсером Єгором Глібом. Втім, зараз з’явилася інформація про те, що чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу повернувся до коханої та їх спільної дитини. 

Помітили, як ніжно обіймалася пара під пісню “Я люблю тебя до слез” на одній з вечірок.

До цього івенту, Ані Лорак ділилася емоціями з підписниками та казала, що знову зустріла своє кохання та завела роман.

Втім, зірки досі не підтвердили чи вони разом, але зі сторінки дівчини Мурата (київської візажистки Лілії) пропали всі спільні світлини в Інстаграмі.

Нещодавно турецький бізнесмен показав, як проводить родинний вечір разом з донькою та близькими: дитина займалася малюванням, а дорослі готували вечерю.

Донька Софія зайнята малюванням. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки Мурата.
Мурат проводить вечір в оточенні близьких. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки.
Дорослі займалися приготуванням вечері. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки Мурата.

Схожі статті