Самотня Леся Нікітюк пожила в Києві і зрозуміла, що не може без кохання: зірка показала свого “мужика”

Леся Нікітюк, що тільки не робила зі своїм обранцем на відео.

Сімейний стан популярної  української телеведучої Лесі Нікітюк довгий час залишається незмінним. Знаменитість не бажає розсекречувати імена своїх коханих і взагалі замовчує той факт, що вони в неї є. Однак, важко повірити, що в такої красуні немає обранця.

Мужик Лесі Нікітюк

Леся Нікітюк проживає у своїй квартирі абсолютно одна. Зірка дуже часто їздить у гості до своєї родини та проводить час з мамою Кет. Тим не менш, жити вона обирає у самотності, однак, не у повній. Не так давно зірка прийняла рішення завести ще одного члена родини. Мабуть телеведучій хотілося, щоб хтось зустрічав її вдома.

Тому незабаром вона познайомила користувачів зі своїм новим другом, сусідом по квартирі та обранцем — білосніжним Рафаелем. Зірка одразу ж полюбила свого песика. Теж саме зробили її фанати.

Сьогодні на особистій сторінці Лесі в соціальній мережі Instagram в розділі stories з’явилися нові відеоролики, в яких Леся вирішила показати свого мужика.

Лесі Нікітюк все ніяк не може визначитися: то її мужик чи собачий син.

Телеведуча  запевнила користувачів, що не хоче більше жити у Києві в самотності, і тому показала свого обранця. Рафік оцінив слова хазяйки та подарував їй багато поцілунків у щоку. Песик не міг зупинитися і постійно лизав обличчя коханої Нікітюк. Згодом сюжет змінився і Рафаель заснув. Нікітюк показала, як її улюблений песик сладко спить.

Нагадуємо, що собаку породи вест-хайленд-уайлд-терєр телеведуча придбала близько 3 років тому. До цього в неї була собака цієї споруди на ім’я Гашик.

Схожі статті