Екс-суддя шоу “МастерШеф” Микола Тищенко влаштував дружині грандіозну вечірку та зробив розкішний подарунок

Микола Тищенко влаштував справжнє свято своїй коханій.

18 квітня у дружини відомого ресторатора Миколи Тищенка Алли Барановської було день народження. Світський левиці виповнилося 26 років.

Заборони коханню не перепона

Так, вчора ввечері Микола, не дивлячись на карантині обмеження, влаштував своїй молодій дружині грандіозну вечірку в одному з готелів Києва. Так, святкування відбулося в елітній лаунж-зоні Fairmont Grand Hotel Kyiv. Саме туди близько 30 гостей направилися, щоб привітати відому модель.

Микола Тищенко та Алла Барановська

Через те, що вечірка проходила секретно нікому не дозволялося публікувати фотографії в соціальних мережах та відмічати геолокацію.

Подарунок

Однак, Микола дещо не продумав. Справа в тому, що ресторатор вирішив зробити подарунок дружині і запустив гучні салюти під кінець вечора. З 2019 року ця розвага є незаконною в Києві. Тому привернути увагу до себе знаменитій парі таки вдалося.

Квіти і ще раз квіти

Рідкісні кадри з готелю.

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася публікація, в якій Алла Барановська віддячила усім гостям, які подарували їй бездоганні букети квітів. Світська левиця не витримала та показала їх шанувальникам. Українська поліція вже запровадила справу на Миколу Тищенко через його бажання відсвяткувати день народження дружини, і за його особливий подарунок у виді феєрверків.

Нагадуємо, що пара одружилася у 2016 році. Ресторатор спершу не сподобався Аллі, однак згодом молоді люди знайшли спільну мову. Різниця у віці між дружиною та чоловіком становить 20 років. Тим не менш, це не заважає їхньому коханню.

Схожі статті