Дружину Костянтина Меладзе Віру Брежнєву затримали поліціянти в Іспанії: що накоїла скромна білявка

Віра Брежнєва має завдячувати своєму таланту, який дав можливість стати справжньою супер-зіркою. Втім, навіть у знаменитостей бувають проблеми з законом.

Віра Брежнєва – яскрава екс-віагрянка, яка вже давно розпочала свою сольну кар’єру. Білявка за роки своєї діяльності проявила себе не тільки, як співачка, а ще й як розробниця власного косметичного бренду.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва. Фото взято на просторах мережі. 

Творчістю артистка займається разом зі своїм чоловіком Костянтином Меладзе. Втім, нещодавно з’ясувалося, що Віра вирішила спробувати себе у ролі телеведучої. Цей шанс випробувати долю їй випав на одному з найбільш популярних ТБ-шоу – “Орел та Решка”.

Віра Брежнєва стала ведучою “Орла та Решки”. Фото взято на просторах мережі.

Відправилася подорожували ефектна білявка разом з Віркою Сердючкою (Андрієм Данилко) та його одвічною мамою (Інною Білоконь). Вирушила ця зіркова трійця до колоритної Іспанії, до міста Барселона.

Втім, подорож не пройшла спокійно. Віра повідомила, що її затримала місцева поліція.

“Сама не вірю, що говорю це, але це була одна з найбільш пам’ятних подорожей в моєму житті. І навіть при тому, що я спала мало, майже не їла і сильно втомилася, емоції отримала найпрекрасніші!”, – розповіла Брежнєва на своїй сторінці в Інстаграмі.

Там же у публікації розповіла співачка про те, з чого почала поїздка: а стартувало все із затримання білявки. Копи підійшли до Віри одразу в аеропорту.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва. Фото взято на просторах мережі. 

Проте, артистка не розкриває деталей, за що її тримали у відділку цілих 3 години. Віра акцентує увагу на те, що все закінчилося добре для неї. Зйомки не було зірвано.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.