Таюне у розпачі: з’явилися фото Олега Винника з Анастасією Волочковою. Що відомо про стосунки зірок?

Олег Винник - відомий серцеїд, який підкорив не одну жінку, але досі так і не сказав, хто ж його Головна вовчиця.

Олег Винник – найзагадковіша особистість української естради. Чоловік всіма способами уникає дати відповідь на запитання: хто його дружина та син. Втім, прихильники та журналісти невпинно слідкують за життям артиста, аби дізнатися хоч на краплю більше про його родину.

Олег Винник
Олег Винник на сцені під час виступу. Фото взято на просторах мережі. 

Тривалий час Олега підозрювали у стосунках з Таїсією Сватко, яка виступає на бек-вокалі в артиста. Співак не раз демонстрував своє прихильне ставлення до жінки: то обійме її під час виступу, то подарує букет квітів. Більше того, саме він став ініціатором сольної кар’єри артистки та написав їй кілька пісень.

Олег і Таюне малюють серце у повітрі
Олег і Таюне малюють серце у повітрі. Фото взято на просторах мережі.
Олег Винник і Таюне
Олег Винник ніжно обіймає Таюне. Фото взято на просторах мережі. 

Та, схоже, у розкішної білявки з’явилася сильна конкурентка: Анастасія Волочкова. Олега Винника помітили у компанії цієї зірки.

Що відомо про стосунки Олега Винника та Анастасії Волочкової?

Російська балерина підкорила не одне чоловіче серце. Висока, вправна та фігуриста танцівниця перебирала прихильниками. Одного разу журналісти зняли, як в її компанії проводив час і Олег Винник.

Олег Винник у компанії Анастасії Волочкової. Фото взято на просторах мережі.

Білявка не соромилася позувати у напівпрозорій кофтинці. Саме Олег виправдовувався, що це був просто загальний захід, де йому випало сидіти поруч з Анастасією Волочковою.

Схожі статті