|
20.04.2021 21:55

Алла Пугачова у рудій перуці спантеличила сина Гаррі: малюк не міг відірвати погляд від моложавої красуні

Алла Борисівна стала матір'ю вдруге у вельми поважному віці. Подивіться, як реагують на неї її рідні діти.

Алла Пугачова зустріла своє кохання бувши вже зрілою жінкою. Максима Галкіна не бентежив ні вік, ні осуди з боку прихильників. Закохалася пара по-справжньому. Алла вирішила присвятити обранцю не тільки свої роки, а й подарувати йому дітей.

Алла Пугачова та Максим Галкін. Фото взято на просторах мережі.

Звісно, сама вже Примадонна не мала змоги фізично виносити дітлахів, але в цьому їм допомогла сурогатна матір. На світ з’явилися чарівні Гаррі та Ліза, які одразу стали улюбленцями прихильників Алли Борисівни та Максима Галкіна.

Як сприймають дорослу маму дітлахи?

Стереотипно вважається, що матір немовлят має бути обов’язково молодою. Втім, з кожним роком зрілі жінки руйнують це поняття.

Примадонні цього року виповнилося 72. Діти – першокласники. Всіх бентежить питання: як же ладять між собою такі малюки та вже зовсім доросла жінка. У родині царить справжня ідилія. Алла займається навчанням та вихованням малечі, багато вчить їх музиці, а Максим не гає часу: водить дітей на вистави та різні заходи.

Алла Пугачова с Лізою та Гаррі. Фото взято на просторах мережі. 

У мережі спливло відео, де маленький Гаррі дивиться виступ його молодої мами. Хлопчик не може буквально відірвати очей від екрану телевізору.

Алла на екрані ще з яскраво-рудим волоссям. Гаррі спочатку виглядає трохи розгублено, але зачаровано. До нього також приєдналася і сестричка Ліза. Таким неймовірним відео поділився Максим Галкін.