Мурат Налчаджиоглу показав поповнення у своєму елітному автопарку: зрозуміло, чому Ані Лорак пробачила зраду

У мережі ідуть бурхливі дискусії: чи правда, що Ані Лорак знову зустрічається з Муратом. Тим часом подивіться, яким елітним автопарком обзавівся чоловік.

Мурат Налчаджиоглу – успішний турецький бізнесмен, який підкорив серце справжньої поп-діви. Нещодавно у мережі поновилися чутки про те, що артистка знову разом зі своїм екс-чоловіком.

Ані Лорак і Мурат Галчаджиоглу
Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу. Фото взято на просторах мережі. 

А розлучилася пара у 2019 році. Тривалий час у медіа ширилися чутки про те, що Ані Лорак розлучилася з Муратом через його постійні зради. Дійсно, бізнесмена не раз бачили в оточенні столичних моделей. З однією, Яною Бєляєвою, бачили дуже часто.

Мурат разом з Яною Бєляєвою на вечірці. Фото взято на просторах мережі.

Втім, востаннє пару помітили не великій вечірці. Ані Лорак з Муратом ніжно обіймалися та танцювали під пісню “Я люблю тебя до слез”.

Ані Лорак на вечірці з чоловіком. У мережі судять про примирення пари.

Втім, після розлучення жоден з цього колишнього подружжя часу не гаяв. Ані Лорак працювала над своєю кар’єрою та добилася ще більших висот. У житті Мурата була чорна смуга: проблеми з бізнесом. Проте, згодом підприємець зміг подолати всі труднощі (зараз Мурат заснував косметичну компанію в Україні) і це видно по його автопарку. Оновив його чоловік нещодавно.

Чоловік Ані Лорак придбав нову Ferrari. Фото взято на просторах мережі.
Чоловік Ані Лорак придбав нову Ferrari. Фото взято на просторах мережі.

За словами самого Мурата, він володіє машинами Ferrari, Rover Range Rover Sport, Porsche Turbo і Tesla. Всіх своїх ластівок тримає бізнесмен під Києвом.

Схожі статті