|
21.04.2021 11:22

Катерина Кухар вперше заговорила про проблеми з дітьми: ні гроші, ні чоловік не можуть зарадити у ситуації

Катерина Кухар - відома українська балерина, які рідко говорить про особисте. Дізнайтеся, що трапилося у житті танцівниці.

Катерина Кухар – справжня прима українського балету та найсуворіша суддя проекту “Танці з зірками”. Вона не соромиться говорити правду та критикувати по ділу. Свою кар’єру побудувала артистка завдяки своєму таланту, а не самопіару чи участі у скандалах.

Катерина Кухар. Фото взято на просторах мережі. 

Вдалося жінці поєднати заняття хореографією та материнство. Вийшла Катерина заміж за українського танцівника балету, заслуженого артиста Олександра Стоянова. Разом подружня пара виховує двох дітей: дочка Анастасія та син Тимур.

Катерина Кухар та Олександр Стоянов. Фото взято на просторах мережі. 

Дітки у пари ще зовсім маленькі, але вже батьки не справляються з вихованням. В родині виникла справжня проблема з харчуванням малюків. Особливо це стосується маленької доньки балерини. Дівчинка має поганий апетит і не хоче їсти корисні продукти.

Про це пара розповіла програмі “Зірковий шлях”. Катерина навіть намагалася присоромити дівчинку, розповідаючи про її звички у себе у сторіз в Інстаграмі.

Катерина Кухар показала, що її донька має проблеми з апетитом. Скріншот взято з кадру телепередачі “Зірковий шлях”.

Батько намагався вирішити проблему в інакший спосіб. Чоловік навіть пропонував гроші малечі за те, щоб вони їли корисні продукти. Олександр вирішив поекспериментувати та запропонував донці 100 гривень за те, щоб вона з’їла огірок.

Пара розповіла про проблеми. Скріншот взято з кадру телепередачі “Зірковий шлях”.

Втім, дівчина навіть за гроші не погодилася з’їсти корисного овоча.