Дзідзьо вперше прокоментував своє розлучення: на всю країну розповів правду про стосунки з Ярославою Хомою

Вже давно мережею ширяться чутки про те, що співак може розлучитися зі своєю дружиною. Та чи дійсно у шлюбі Дзідзьо все так погано?

Вони обидва музиканти, які мають великий потенціал. Обидва – галичани. Починали працювати разом на весіллях, інколи їздили по фестивалях. Дуетом виступали Михайло Хома та його дружина Ярослава Притула. Творчий тандем переріс у романтичний. Співаки вирішили одружитися.

Михайло і Ярослава Хома
Михайло і Ярослава Хома на власному весіллі. Фото взято на просторах мережі.

Втім, з появою сценічного альтер-его артиста – Дзідзьо (з західноукраїнського діалекту перекладається, як дід) стосунки пари погіршилися.

Ярослава скаржилася, що чоловік присвятив всього себе лише своїй творчості. Навіть у Штати набиратися досвіду полетів музикант без своєї обраниці.

Ярослава розповіла про проблеми у родині. Скріншот взято з кадру передачі “Зірковий шлях”.

Апогеєм стало те, що такий успішний співак почав відмовляти талановиту дружину від виступів на сцені. Ярослава стерпіла. Терпіла і те, що артист уходив ночами та підігрував Ользі Цибульській у тому, що у партнерів на сцені начебто є роман залаштунками. Цікаво, що відпочивати цього року відправилася Ярослава без коханого.

Втім, жінка не витримала і попри бажання Михайла вирішила виступати. У неї зараз небагато власних треків, але Славія активно працює над цим, як і над власним блогом в Інстаграмі.

Ярослава Притула-Хома. Дружина Михайла. Фото взято на просторах мережі.

Михайло Хома вперше заговорив про проблему на програмі “Світське життя”. Каті Осадчій довірив таємницю. Команда шоу вже анонсувала, що з перших вуст країна скоро почує всю правду про стосунки Дзідзьо з дружиною та порадувала прихильників новою світлиною зірок.

Схожі статті