Надя Дорофєєва похизувалася купою подарунків від Дантеса на свій день народження: набридло бути альфонсом

Надя Дорофєєва святкує сьогодні своє 31-річчя. У честь такої події зірка вирішила похизуватися подарунками.

Усі пам’ятають Надю юною дівчиною, яка робила свої перші кроки в шоу-бізнес. Талановиту співачку помітив починаючий продюсер Олексій Потапенко, яккий тоді вирішив створити проект “Время и стекло”. Тоді блакитноокій красуні довелося працювати у дуеті з уже відомим співаком Позитивом (Олексій Завгородній). Їхні пісні швидко потрапили на ротації, а обличчя вокалістів одразу запам’яталося примхливому глядачеві. Тільки-но в ефір вийшов найперший кліп дуету “Так випала карта” публіка щиро полюбила Надю Дорофєєву.

Успіх за тридцять

Зараз вона сольна співачка. Її хіти набирають мільйони переглядів на YouTube, а у чартах Spotify та Apple Music займають перші місця.

День народження та подарунки

Сьогодні, 21 квітня, співачці виповнився 31 рік. І хоча артистка не виглядає на 31 – положення у суспільстві та капітал вона заробила, як в усі 50.

Соціальна мережа Instagram вибухає від кількості привітань адресованих Наді Дорофєєвій. Усі зірки публікують у розділі stories, або ж прямо у стрічці,  різноманітні відео та лагідні слова в адресу артистки. Не обійшлося і без подарунків. Так, співачка опублікувала на особистій сторінці фотографії пакунків та вже розпаковувані презенти. Вже за традицією квартира зірки була заповнена різноманітними брендовими  пакетами. Серед них була і косметика, і одяг, і все що тільки душа може бажати.

Судячи з усього, усі подарунки для неї зробив Дантес.

Варто підкреслити, що з самого ранку співачка також отримала безліч квітів. Тим не менш, варто дочекатися вечора, адже велика вирогідність того, що чоловік Наді Володимир Дантес влаштував для коханої вечірку.

Схожі статті