Тричі мама Анастасія Приходько у честь свого 34-річчя дражнить підписників і опублікувала фото з перчинкою

Анастасія Приходько куражиться після пологів. У хід пішли відверті фотографії.

Настя Приходько — дуже неоднозначна фігура українському шоу-бізнесі. Вона надзвичайно талановита, сильна, смілива, скандальна та навіть “стервозна”, як називають її підписники та фанати під її публікаціями. Тим не менш, саме ці риси характеру дозволили співачці швидко дістатися Олімпу естрадної музики.

Як Настя, тільки Серьожа

Анастасія Приходько народилася у незаможній родині шахтаря та журналістки в Києві. Дівчина з самого дитинства була доволі хороброю і дещо агресивною. За постійні бійки з хлопчиками, які влаштовувала Приходько, її прозвали Серьожою.

У 15 років дівчина вже прийшла до самостійності – Настя влаштувалася на роботу прибиральницею. Згодом майбутня зірка перепробувала професії офіціантки та бармена. Та після закінчення музичного коледжу вона швидко знайшла себе, і потрапила на кастинг до знаменитої “Фабрики зірок”.

Анастасія Приходько
Анастасія Приходько

Подальшу біографію зірки знає абсолютно кожен українець та росіянин. Її особисте життя дуже заплутане. Зірка є мамою трьох прекрасних діток. Останнього малюка вона народила не більше місяця тому. На жаль, стать та ім’я дитини вона не розкриває.

Світлина приурочена до дня народження

Сьогодні Анастасія святкує свій 34-й день народження. У честь цієї події співачка публікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фото з перчинкою, яке вона зробила на фотосесій у ванній та додала невеличкий допис — жінка попросила в Бога здоров’я її родині і для себе. Підписники дуже позитивно відреагували на фотографію кумира.

Схожі статті