Донька Зіброва розповіла про зіркові складнощі: отримала посаду через батька, але змушена виправдовуватися

Донька Павла Зіброва впевнена — не винна у тому, що народилася у заможній родині.

Журналісти програми “Зірковий шлях” на телеканалі Україна запросили на відверту розмову доньку Павла Зіброва Діану. Дівчина відверто розповіла про складнощі життя спадкоємиці знаменитості та особисті стосунки з обранцем.

Чому Діана Зіброва має виправдовуватися?

Діана Зіброва — щира та мила дівчина. Зараз їй 24 роки. Вона працює, заробляє гроші та активно займається особистим життям. Однак, навіть спадкоємиці знаменитості буває важко. Так, дівчина зізналася, що часто стаються ситуації, у яких вона нібито повинна виправдовуватися за власне прізвище. Мовляв її успіх забезпечений кар’єрою її батька. Діана впевнена, що важко працює і заслуговує на визнання. Дівчина підкреслила, що не обирала у якій родині народитися і вважає, що непорядно  звинувачувати її у тому, що її батько — зірка.

Тим не менш, у ході розмови з’ясувалося, що на роботу її влаштував саме Павло Зібров. Діана займається маркетинговою частиною справи батька. Спочатку Павло взяв її на половину ставки, а через 3 місяці, коли побачив перші результати, став платити їй усю заробітну платню. Також дівчина зізналася, що бере відсотки.

Особисте життя Діани

На “особистому фронті” у Діани Зібрової все добре. Дівчина закохалася у свого обранця бізнесмена Іщенко ще коли була зовсім дитиною. Колись хлопець пропонував їй вийти заміж — тоді дівчина була не готова. Зараз зіркова пара планує весілля, але воно раз за разом відкладається через карантинні обмеження. Діана сподівається, що скоро це питання буде вирішено і вони нарешті зможуть побратися.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.