(Відео)Невістка Оксани Марченко показала себе без макіяжу і перуки: син мільярдерки привів в сім’ю простушку

Оксана Марченко популярна телеведуча, прихильників якої цікавить не тільки її життя, а й її родини. Подивіться на невістку знаменитості.

Життя Оксани Марченко стало знову цікавим для її прихильників після виходу авторського фільму “Паломниця”. Відомо, що у телезірки є син, який не так давно одружився. Давайте дізнаємося про невістку теледіви більше та подивимося на неї без макіяжу.

Невістка Оксани Марченко втратила сором і вирішила показати форми
Невістка Оксани Марченко. Фото взято на просторах мережі. 

Жінку звати Катерина. 10 жовтня минулого року вона стала частиною родини Віктора Медведчука та Оксани Марченко. Єдиний син телеведучої вирішив оженитися.

Оксана та Богдан Марченко
Оксана та Богдан Марченко. Фото взято на просторах мережі. 

Свято зібрало багато зіркових гостей. Оксана похизувалася свого часу, що не весілля її сина прийшли українські артисти, серед яких, зокрема, були помічені співак Олег Винник, який тоді перехворів на коронавірус, і артист оригінального жанру Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки. Ведучим весільної церемонії був Григорій Решетник.

Невістка Оксани – візажистка та модель. Вона перебуває у теплих, дружніх стосунках зі свекрухою. Знайомі жінки давно. Катерина стала дружиною у 22 роки.

Нещодавно жінка опублікувала відео, як робить сама собі макіяж.

Катерина показала легкий денний макіяж та отримала компліменти від підписників. Невістці Марченко написали:

  • “Красива!”
  • “Дуже гарна”

Також користувачі надсилали позитивні емодзі. Катя чемно відповідала кожному коментатору.

Прихильники оцінили мейк невістки Оксани Марченко та лишили схвальні коментарі. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки дівчини

Схожі статті