Ані Лорак розповіла, через що розлюбила та покинула Фальосу: “Ставився наче до об’єкту для заробітку грошей”

Ані Лорак ніколи раніше не розповідала обурливих деталей її стосунків з Юрієм Фальосою. Тепер настав час істини.

Про скандальний роман між малолітньою Ані Лорак та уже зрілим продюсером Юрієм Фальосою знали усі, і всі мовчали. Коли тендітна, вродлива дівчина вперше зустрілася з чоловіком, він був одружений. Однак, цей факт не зупинив нікого. Кароліні було лише 13 років. Тим не менш, Юрій в неї закохався до безтями.

Чому Ані Лорак розлюбила Юрія Фальосу?

Коли Ані Лорак вийшла заміж за Мурата Налчаджиоглу та народила від нього доньку Софію, Юрій дав відверте інтерв’ю. Продюсер розповів, що був дуже закоханий у дівчину, і той факт, що вона його покинула розбив йому серце. Юрій згадував, що підопічна проміняла його на якогось футболіста, який не міг їй подарувати жіночого щастя. Фальоса про це добре знав. Співачка перервала з ним усіляке спілкування, і навіть не познайомила з донечкою. Цей факт чомусь його засмутив найбільше.

Нещодавно Ані Лорак завітала на інтерв’ю до російського телеведучого Бориса Корчевнікова в телепрограмі “Доля людини”.

https://youtu.be/8j_e-D8g8fs

Зірки обговорювали важке дитинство Кароліни та її перші кроки у музичній кар’єрі. Тим не менш, під кінець розмови вони дійшли до Юрія Фальоса. Ані Лорак розповіла, що момент, в який вони з чоловіком віддалилися одне від одного наступив дуже несподівано. Так, Лорак пригадала, що захворіла страшною ангіною. У співачки була висока температура і все горло було всипане червоними вугрями. Вона попросила продюсера повернути гроші за концерт та дозволити залишитися вдома. Однак Юрій не зрозумів її та почав переконувати. Мовляв вона артистка і має вийти на сцену.

Саме тоді жінка зрозуміла, що він її не кохає насправді, а бачить в ній об’єкт для заробітку грошей.

Схожі статті