Що насправді відбувається між Ольгою Мартиновською та Володимиром Ярославським: знайома історія кохання

Ніхто не вірить, що між Ольгою та Володимиром тільки дружба, і цьому є пояснення.

У соціальній мережі Instagram, і на сторінці Ольги Мартиновської, і на акаунті Володимира Ярославського постійно з’являються фотографії, які провокують фанатів фантазувати стосовно роману між зірками. Так, шанувальники просто не вірять, що подібні стосунки можуть бути між людьми, які не закохані одне в одного.

Роман чи дружба?

Останнім часом зірки кулінарного проекту з’являються разом на людях та різноманітних заходах занадто часто. Знаменитості пояснюють це спільним проектом, однак, фанати впевнені, що між ними спражнісінький роман.

“Між нами прірва більше ніж в 10 років, хоча може не прірва, а мостик? Мені так пощастило і радісно від того, що ми з Вовою знайшли спільну мову і дійшли до висновку, що разом легше, якісніше, більше та крутіше”

Обидва наполягають, що не знаходяться у романтичних стосунках, однак підписники згадують історію відносин Потапа та Насті Каменських, та постійно порівнюють вищевказані пари. Мовляв, вони також приховували почуття, але все було написано на обличчях — знайома історія, яка повторюється знов.

Зруйнований шлюб

До речі, Ольга була заміжня понад 5 років, але насправді шлюб розпався набагато швидше. Так, доволі серйозним аргументом був той факт, що в Ольги є чоловік.

Однак, у 2020 році стало відомо, що пара вже давно не живе разом, а причиною розриву стали численні зради її колишнього коханого. Новина про те, що увесь цей час Ольга була вільною лише підлили олії у вогонь, і тепер в шанувальників немає сумнівів, що пара просто приховує свої почуття.

Тим не менш, варто дочекатися офіційного підтвердження від кулінарів. Адже нафантазувати можна багато чого.

Схожі статті