Наталія Сумська розкрила головну драму життя: доросла 38-річна донька сидить у неї на шиї. Усі подробиці

Наталія Сумська - легендарна акторка, сестра Ольги Сумської. Жінка зрідка розповідає про себе в інтерв'ю, але цього разу наважилася розказати про родину.

Дуже часто прихильники Наталії та Ольги Сумських полюбляють порівнювати талант обох дівчат. Втім, що старша, що молодша сестра, змогла завдяки харизмі, здібностям побудувати кар’єру у царстві Мельпомени та завоювати серця прихильників.

Сестри Сумські
Сестри Сумські. Фото взято на просторах мережі. 

Наталія присвячує кар’єру театру. Вона не проявляє активність у блогосфері та не займається самопіаром. Вперше програмі “Кава з перцем” акторка розповіла, як насправді жила всі ці роки. Виявляється, життя у зірки не було солодким, адже почалися проблеми з донькою. Звати її Дарина і вона вже доросла 38-річна жінка.

Донька Наталії Сумської у дитинстві. Фото взято на просторах мережі.
Наталія Сумська з донькою. Рідкісне фото взято на просторах мережі.

Жінка також акторка, яка з малолітства задіяна у проектах. Народилася Дарина у першому шлюбі Наталії. Коли їй було 17 років, батьки подарували квартиру в Києві. Зараз мати теж допомагає їй та своїй онучці матеріально.

Наталія буквально скаржиться, що вимушена утримувати дорослу дитину. Річ у тім, що Дарина полишила роботу в Ансамблі прикордонних військ.

Сестри Сумські разом з мамою. Фото взято на просторах мережі.

Складається враження зі слів Наталії, що її дитина і не поспішає шукати собі роботу.

Наталія Сумська скаржиться на доньку. Скріншот взято з кадру передачі.

Втім, яскрава зірка театру не втрачає оптимізму та продовжує творчо зростати. З сестрою все так само багато не спілкується.

Схожі статті