|
22.04.2021 22:16

Наталія Сумська розкрила головну драму життя: доросла 38-річна донька сидить у неї на шиї. Усі подробиці

Дуже часто прихильники Наталії та Ольги Сумських полюбляють порівнювати талант обох дівчат. Втім, що старша, що молодша сестра, змогла завдяки харизмі, здібностям побудувати кар’єру у царстві Мельпомени та завоювати серця прихильників.

Сестри Сумські. Фото взято на просторах мережі. 

Наталія присвячує кар’єру театру. Вона не проявляє активність у блогосфері та не займається самопіаром. Вперше програмі “Кава з перцем” акторка розповіла, як насправді жила всі ці роки. Виявляється, життя у зірки не було солодким, адже почалися проблеми з донькою. Звати її Дарина і вона вже доросла 38-річна жінка.

Донька Наталії Сумської у дитинстві. Фото взято на просторах мережі.
Наталія Сумська з донькою. Рідкісне фото взято на просторах мережі.

Жінка також акторка, яка з малолітства задіяна у проектах. Народилася Дарина у першому шлюбі Наталії. Коли їй було 17 років, батьки подарували квартиру в Києві. Зараз мати теж допомагає їй та своїй онучці матеріально.

Наталія буквально скаржиться, що вимушена утримувати дорослу дитину. Річ у тім, що Дарина полишила роботу в Ансамблі прикордонних військ.

Сестри Сумські разом з мамою. Фото взято на просторах мережі.

Складається враження зі слів Наталії, що її дитина і не поспішає шукати собі роботу.

Наталія Сумська скаржиться на доньку. Скріншот взято з кадру передачі.

Втім, яскрава зірка театру не втрачає оптимізму та продовжує творчо зростати. З сестрою все так само багато не спілкується.