(Відео) Наталія Могилевська розчулила мережу ностальгійними кадрами з Кузьмою Скрябіним у програмі “Шанс”

Наталія Могилевська нагадала підписникам про щасливі дні роботи з покійним Кузьмою Скрябіним. Подивіться і ви це ностальгійне відео.

Наталія та Кузьма тісно співпрацювали багато часу. Зірки дружили, записували спільні композиції, а дехто навіть підозрював, що у них – роман. Проте, кожна знаменитість займалася своєю родиною та інтелігентно дотримувалася дистанції.

Кадр з останнього кліпу Кузьми на пісню "Дельфіни"
Кадр з останнього кліпу Кузьми на пісню “Дельфіни”. Фото взято на просторах мережі.

Чоловіка не стало у 2015 році. Його життя обірвалося раптово. Він вертався з Кривого Рогу. Дуже поспішав додому, адже через щільний графік треба було дуже швидко зібратися та полетіти закордон. Не судилося.

Молоковоз, що проїздив тією ж трасою того злощасного дня зіштовхнувся з авто співака. Кузьма отримав численні травми і, не дочекавшись карети швидкої, помер. Вся країна була шокована від новини. Тепер прихильники та друзі зірки ретельно бережуть про нього світлу пам’ять.

Кузьма Скрябін разом зі своїми колегами на програмі “Шанс”. Фото взято на просторах мережі.

Наталія Могилевська нещодавно опублікувала в Інстаграмі ностальгійне відео з Кузьмою. Тоді співаки були ведучими програми “Шанс”. Ця передача представила Україні багато знаменитостей. Зокрема, Віталік Козловський засвітився на сцені завдяки проекту. Там же була і Надя Дорофєєва.

Наталія Могилевська нагадала про Кузьму. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Виявляється Надія під керівництвом Наталії та Кузьми почала підкорювати сцену на проекті. Цим відео Могилевська не тільки нагадала про померлого співака, а й привітала Надю.

Схожі статті