Леся Нікітюк піддалася загальній моді та показала себе зі збільшеними губами: ведучу просто не впізнати

Леся Нікітюк зіркова білявка, яка ніколи не наважувалася змінювати свою зовнішність. Втім, в Інстаграмі вона показала інший бік свого життя.

Леся Нікітюк – яскрава телезірка, яка підкорила тисячі українців своїм почуттям гумору, легкістю вдачі та неймовірною вродою. Вона може претендувати на справжній еталон краси: білявка, має великі блакитні очі та високий зріст.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк. Фото взято на просторах мережі. 

Втім, епатажна Леді Ле вирішила поекспериментувати та показала, як змінила свою зовнішність. Зірка “Орла та решки” вирішила зробити модне збільшення губ та вилиць. Така пластика стала популярною серед дівчат завдяки трендам в Інстаграмі.

Проте, косметологи попереджають, що до таких змін слід ставитися дуже обережно. У зв’язку з великим попитом на хірургію у мережі з’явилося багато псевдо-лікарів, які вдома роблять небезпечні ін’єкції у нестерильних умовах.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк. Фото взято на просторах мережі. 

Проте, відомій білявці ніщо не загрожує. Вона зробила всі перетворення лише віртуально. В Інстаграмі за допомогою функції обробки фото і відео можна автоматично додати собі макіяж, змінити форму носа, збільшити губи.

Леся Нікітюк збільшила губи та змінила вилиці. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Теледіва одразу втратила свою індивідуальність і стала не схожою сама на себе. Зірка з цього приводу пожартувала, що стала Клаудією Шифер без Шифера.

Леся Нікітюк збільшила губи та змінила вилиці. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Звісно, у реальному житті Леся Нікітюк не збирається настільки змінюватися своє обличчя.

Схожі статті