Як виглядає заміський особняк Фреймут? Окрім квартири, зірка має будинок, гідний статусу головного ревізора

Будинок Ольги Фреймут схожий на цого господиню - охайний та елегантний.

Нещодавно на особистій сторінці Ольги Фреймут в соціальній мережі Instagram з’явилися нові фотографії маєтку, який зірка знімає для власної родини на час, коли хоче відпочити від міської метушні.

Заміський маєток Ольги Фреймут

Так, відомо, що будинок не належить зірковій родині. Ольга проживає разом з чоловіком та трьома дітьми у центрі Києва на Подолі. Маєток вона поки що орендує. Але має у планах і його придбання. Коли здійсниться реалізація, на жаль, невідомо.

На нових кадрах були зображені усі діти зірки тележурналістики та перний поверх оселі.

Будинок дійсно дуже комфортний та гостинний.

Так, молодшенький син зірки влаштував собі лялькову хатку, а його старші сестри спостерігали за дійством. Також було видно, що діти влаштували власний ігровий центр з того, що під руку потрапило.

Дитячі забавки спадкоємців Фреймут.

Ольга Фреймут любить цей дім. За словами телеведучої він ідеально їй підходить — простий охайний, зручний, тощо. Воно й не дивно, адже ми завжди створюємо власну оселю таким чином, щоб вона відображала наше внутрішнє я. Серед дітей засвітилася і найстарша донька — Злата Мітчелл.

Нагадуємо, що Ольга Фреймут довгий час залишалися самотньою мамою. Її роман з іноземцем швидко закінчився, і народжувати Злату вона приїхала до України. Самотня мама довго не могла знайти другу половинку і виховувала дочку самотужки. Тільки коли вона покинула “Новий канал” та перейшла до “1+1”, вона зрозуміла що має почуття до генерального директора Локотко. Так і зав’язалася їхні стосунки, адже молоді люди не змогли попрощатися одне з одним.

Схожі статті