Ольга Сумська категорично відповіла на критику від сестри Наталі Сумської: холодна війна продовжується

Ольга Сумська на стрималася та виправдалася після інтерв'ю рідної сестри.

Нещодавно Наталя Сумська дала інтерв’ю у програмі Зірковий шлях для телеканалу Україна. У розмові вони прийшли до обговорень її стосунків сестрою. Наталя засудила Ольгу за те, що вона все виставляє на показ.

Відповідь сестрі від Олі Сумської

Ольга не стрималася і одразу ж дала коментар для “Комсомольської правд

“Мене це не зовсім образило. До цього потрібно ставитися з гумором. Ми дуже різні за характером. Наталія більш закрита, у неї своє життя, свій простір. Вона ніколи не висвітлює ніяких подій, а я більш активна і комунікабельна. У мене велика кількість підписників, з якими я спілкуюся як в Інстаграм, так і в Фейсбуці. Я їх дуже ціную, це такий мій стиль спілкування. Не кожен свій крок показую в соцмережах. Я часто виставляю пости соціального характеру, про екологію, про те, що прямо зараз, наприклад, гинуть тисячі птахів на Херсонщині через обробленого токсичними хімікатами зерна на полях або про погані дороги, багато інформації про благодійність. Завдяки моїм постам в суспільному житті щось зрушилося з місця.

Сестри Сумські
Сестри Сумські

Виявилося, що в Ольги є й маленька образа стосовно того, що Наталя не відповідає їй у соцмережах.

“Вчора я привітала Наталію у себе на сторінці в Фейсбуці з ювілеєм. У неї там більше трьох тисяч лайків і коментарів. Але вона ні разу на них не відповідала. До речі, мене Наталія В’ячеславівна ніколи не вітала в Фейсбуці. Як то кажуть, воно попустить. Це не привід для образи. Я вас запевняю, є інші, більш вагомі приводи. Це така дрібниця. Вона мамі дуже часто говорить, мовляв, Оля дуже активна і висвічує свій кожен крок. А я не можу цього не робити. Це мій ресурс, моя підтримка, я рекламую свої спектаклі, тури, які знову перенеслися”, – розповідає актриса.

Схожі статті