Дмитро Шепелєв не поскупився на візок для нової дитини: сотні доларів пішли не на рідного сина Жанни Фріске

Дмитро Шепелєв, який нещодавно став батьком показав візок, що купив для новонародженого. Подивіться, скільки коштує "транспорт" малечі".

Весняні прогулянки Дмитра Шепелєва стали набагато приємнішими, коли компанію йому став складати новонароджений малюк від нової жінки. 25 березня чоловік вдруге став батьком, а малий син покійної Жанни Фріске відчув, як це бути старшим братом.

Дмитро Шепелєв вдруге став батьком. Фото взято на просторах мережі.

Малюка назвали Тихон. Подарувала чоловіку сина дизайнерка Катерина Тулупова.

Дмитро Шепелєв та Катерина Тулупова. Фото взято на просторах мережі.

Дмитро розповідав, що його старший син, якого народила Жанна дуже переживав, коли зрозумів, що скоро у нього з’явиться братик. Дитині скасували всі додаткові заняття, адже малюк не міг просто сконцентруватися.

Втім, коли принесли показати Платону (так звати старшого сина Дмитра) новонародженого, серце малюка розтануло та він відчув велику ніжність до нового члена родини.

Тепер молодий батько багато розповідає про зміни у житті, які сталися після появи ще одного сина. Зокрема шоумен показав, який візочок купив маленькій дитині. Модель – не з дешевих.

Дмитро Шепелєв показав, який візок купив немовляті. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки чоловіка.

Виявляється – це цілий  транспортний набір для новонародженого 3 в 1 від відомого італійського бренду. Там є люлька, візочок для прогулянок і автокрісло. Все виконано в сірих тонах. Він обійшовся сімейству майже в 5 мінімальних зарплат пересічного українця – у 28950 тисяч гривень (трохи більше тисячі доларів).

Схожі статті