Що Христина Орбакайте не може пробачити Аллі Пугачовій: зірки досі не можуть примиритися і жити разом

Не було сумніві, що Алла Борисівна готує собі заміну в образі Христини Орбакайте. Втім, стосунки матері та доньки не складалися роками.

Алла Борисівна ніколи не називала себе ідеальною мамою. Втім, про свою старшу доньку Христину вона може балакати годинами. Другої Примадонни, звісно з Орбакайте не вийшло, але співачка довела, що і без материнської допомоги може займатися кар’єрою та розвивати свій стиль.

Христина Орбакайте народилася в 1971 році в сім’ї знаменитої співачки Алли Пугачової і литовського циркового артиста Миколаса Орбакаса. Коли дівчинці виповнилося два роки, батьки розлучилися.

Алла Пугачова та Христина Орбакайте
Алла Пугачова та Христина Орбакайте. Фото взято на просторах мережі. 

Втім, білокура зірка завжди розповідала, що відчувала дефіцит материнської любові. За словами Христини, Примадонна радше займалася своїми виступами, ніж приділяла час донці.

А ще юна Орбакайте хотіла втекти з дому. Алла Борисівна розповідала, що тоді між ними стався конфлікт. Впоралася з підлітковим бунтом Примадонна дуже вміло. Вона зробила вигляд, що їй байдуже істерика доньки, а та злякалася та, звісно лишилася вдома.

Христина Орбакайте разом з Аллою Пугачовою
Христина Орбакайте разом з Аллою Пугачовою. Фото взято на просторах мережі. 

Втім, зірки разом так і не стали жити. У Христини своя родина, а Алла Борисівна виховує двійнят. Не змогла також назвати батьком Орбакайте і Максима Галкіна. Її, звісно ошелешило рішення матері про такий нерівний шлюб.

Не пішла Христина також і на 5-ти річний ювілей своєї сестри Лізи та брата Гаррі.

Тепер Алла Борисівна вважає, що допоки вона жива – її Христина лишається ще маленькою дівчинкою.

Схожі статті