Дружина зірки плюсів Тимура Мирошниченко поскаржилася на скажених фанаток чоловіка: “Він мене зраджує”

Інна Мирошниченко не втрималася та поскаржилася на неадекватних шанувальниць чоловіка.

Про родину висхідної зірки плюсів Тимура Мирошниченка відомо не так багато. Однак з виходом нового проекту в ефір телеканалу, у якому тележурналіст грає провідну роль, журналісти почали прискіпливіше придивлятися до цієї фігури. Вчора на екрани телевізорів вийшов досить цікавий сюжет про особисте життя телеведучого. Журналісти програми “Життя відомих людей” показали квартиру, у якій зірка мешкає з родиною та  найрідніших людей для знаменитості — дружину та двох дітей.

Скажені фанатки Тимура Мирошниченко

У ході інтерв’ю красуня-дружина Інна розповіла, що ревнощам немає місця в їхніх стосунках. Так, молода юристка була вражена реакцією чоловіка на представників сильної статі в її оточенні ще за їхнього знайомства. Коли молоді люди почали зустрічатися, Інна вирішила відправитися в подорож зі своїм другом, на що Тимур відреагував максимально спокійно. Чоловік не влаштовував сцен та не докучав друзям на відпочинку. Інна взявши приклад з коханого вирішила також повністю довіритися йому та не ревнує, коли бачить Тимура поруч з дівчатами.

Зраджує?

Тим не менш з’являються особистості, які вважають за потрібне підлити олії у вогонь, якого насправді немає. Так, Інна поскаржилася, що скажені фанатки пишуть їй у дірект, нібито Тимур їй зраджує. Зіркова дружина на такі послання не реагує та одразу ж блокує сміливиць.

Дівчина, і мімікою, і жестами дала зрозуміти, що це їй не подобається і навіть дратує. Але що поробиш? Життя зірок неможливе без хейтерів та неадекватних шанувальників, які вважають, що краще знають про особисте життя знаменитостей за них самих.

Схожі статті