Ксенія Мішина та Олександр Еллерт влаштували “сімейні розбірки” в мережі: “Слів знайти не може. Біситься”

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт влаштували "бійку" публікаціями.

Нещодавно мережа вибухнула від шокуючої новини — Ксенія Мішина та Олександр Еллерт розірвали стосунки. Таким чином думають фанати, але знаменитості чутки досі не підтверджували. Тим не менш, на їхніх сторінках в соціальній мережі Instagram дійсно відбувається щось дивне.

З чого все почалося?

Новина облетіла мережу, коли підписники Ксенії побачили, що вона видалила усі спільні фотографії з Олександром, стерла зізнання в коханні та відписалася від обранця. Натомість Еллерт залишався спокійним і ігнорував питання шанувальників стосовно стану їхніх відносин. Більш того, Ксенія почала публікувати дивні метафоричні тексти. Через зчинений ґвалт Ксенія все ж таки підписалася на Олександра знову. Однак, фотографії з обранцем на її особистій сторінці так і не з’явилися.

Зараз акторка знаходиться у Хорватії на зйомках нового фільму. Олександр же залишався з донькою в Україні. Як відомо, чоловік не приходив на день народження сина акторки Платона і не проводжав її на літак.

Розбірки в мережі

Так, нещодавно на особистих сторінках обох молодих людей з’явилися чорно-білі фотографії з метафоричним дописом. Спочатку Ксенія Мішина зробила перший крок і розповіла про свої думки. Мовляв необхідно спостерігати, а душа існує окремо від тіла.

Через годину Олександр Еллерт, не змушуючи себе чекати, зробив публікацію у відповідь, у якій поставив питання, чи є у Бога дружина.

Фанати зіркової пари впевнені, що ці послання були адресовані одне одному, і в них сховані серйозні метафори.

Скріншот коментарю до публікації Олександра.

Мовляв це в них такі розбірки.

Схожі статті