Наречена з трущоб: вагітна дружина Віктора Павліка показала, як жила до заміжжя з 55-річним ловеласом

В неї багато хейтерів, однак вона досягла успіхів самотужки. Тільки після того, як вона стала концертним директором, їй пощастило зустріти своє кохання.

Молода дружина Віктора Павліка активно розвиває свій блог, тому ділиться з підписниками усім, що стається в її цікавому та насиченому житті. Так, кожна поїздка, кожен подарунок, кожне ласкаве слово — усе публічно та відкрито. Якщо одні створюють тематичні акаунти та навчають  людей навичкам, наприклад, то Катерина вже цікава тим, що є четвертою дружиною Народного артиста України.

Катя показала свою кімнату

Нещодавно Катерина Репяхова завітала до себе додому побачити батьків. Місце, де виросла 26-річна зіркова дружина не особливо відрізняється від квартири середньостатистичної української родини. Зокрема, блогерка вирішила показати спальню.

Колишня спальня Катерини Репяхової.

Нагадуємо, що концертний директор Віктора Павліка родом з міста Дніпра. Дівчина одразу ж переїхала до столиці по закінченню школи. Адже вступила до Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Першим кроком Катерини на кар’єрних сходах була посада менеджера у студії йоги. А після знайомства з Дмитром Карпачовим, який взяв її на роботу. Після цього життя дівчини, особисте та професійне, пішло на лад.

Зараз молода жінка очікує на первістка від Віктора Павліка. Пара довго не бажала розсекречувати стать дитини, зробивши з цього великий секрет, який бажають дізнатися усі журналісти. Однак інформація стала відомою раніше, ніж припускалося. Журналісти відомого каналу змонтували інтерв’ю таким чином, що Павлік зізнався, що вони чекають на хлопчика. Це виявилося цілковитою правдою. У Віктора буде синочок на ім’я Михайло.

Схожі статті