Тінь чужого зруйнованого життя: колишня пасія красеня Дана Балана постраждала через дії його екс-дружини

Як Христина постраждала через драму Елли Крупеніної?

Колись особисте життя Дана Балана не приховувалася настільки дбайливо та ретельно. Журналісти знали про кожен крок співака і детально описували будь-який його флірт. Однак в якийсь момент чоловік повністю закрився навіть від авторитетних ЗМІ та став приховувати будь-які деталі романтичних відносин.

Шанувальники вважають, що таке рішення співак прийняв через репутацію ловеласа, яку необхідно підтримувати заради кар’єри. Але цьому є й інше пояснення.

Наклеп, скандал та плутанина

Дан Балан був одружений лише один раз — його обраницею стала вродлива модель Елла Крупеніна, яка стала матір’ю його єдиного сина Алана. Через творчу кар’єру та непосидючість артиста чоловіку та дружині довелося розлучитися.

У 2012 році обкладинки жовтої преси заговорили про Еллу. Тінь  їхніх стосунків з колишньою торкнулася і Христину Руссу — колишню пасію співака та кращу подругу його сестри, з якою він знаходився у стосунках 5 років.

Байки про самогубство

Одні журналісти розповідали страшну історію. Мовляв Дан Балан повернувся у Молдову, щоб навідати свого сина. І тоді дізнався від сусідів, що Елла знаходиться в реанімації. Співак нібито скасував концертний тур заради колишньої дружини.

Скріншот архівної статті.

Інші ЗМІ розмістили на обкладинці фотографії Христини Руссу і розповіли небувалу історію про те, як вмираючи від ревнощів, колишня пасія виконавця поїхала до Єрусалиму,   і там вирішила накласти на себе руки.

Обкладинка популярного молдавського журналу.
Заголовок від “Комсомольської правди”.

Обидві історії об’єднує тількі дві речі: самогубство та біль від ревнощів. Христина Руссу офіційно заперечила цю інформацію і підкреслила, що ніколи не вдавалася до таких дій. А ось від Елли Крупеніної ніяких коментарів не було. Чи сталася насправді трагедія — важко сказати. Однак висока вирогідність того, що тих самих інсайдерів, на яких зсилалися ЗМІ взагалі ніколи не існувало, а історія була чистої води фантазією невгамовних писак.

Схожі статті