Закохана Тіна Кароль розбурхала мережу безсоромним танцем з відомим ведучим: “І ніякі Балани не потрібні”

Поп-діва нещодавно зізналася у закоханості, а приправила усе це гарячим танцем зі Славою Дьоміним.

Нещодавно Тіна Кароль заявила, про те, що знаходиться у стані закоханості. Це неабияк порадувало шанувальників поп-діви, які завжди її підтримували. Адже зірка дуже важко переживала втрату свого чоловіка і пронесла цю трагедію через свою творчість.

Так, Тіна об’явила про повний ребрендинг свого репертуару, зміну тематики пісень та трансформацію її світогляду. Адже закоханість неабияк впливає на нього.

Закохана у Дана Балана?

Зірки досі не підтвердили наявність романтичних стосунків. Однак флірт та загравання досі продовжуються. Деякі вірять, що їх пов’язує лише вдалий піар, інші щиро сподіваються на справжність емоцій, які транслювали зірки через екрани. Тим не менш, молдавському ловеласу приписують безліч коротких несерйозних романів, а Тіні — стосунки з власником каналу “1+1” Ігорем Коломойським.

Гарячий танок зі Славою Дьоміним

Тіна Кароль завітала до студії відомого радіо- та телеведучого. Дьомін є товаришом поп-діви. Вони часто спілкуються по роботі і не тільки. Зірки вирішили станцювати для користувачів мережі під новий хіт артистки. На особистій сторінці ведучого в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація з відеороликом, на якому обидва танцюють під її композицію. Під кінець Тіна вирішила додати перчику та підняла світшот Дьоміна. Той дуже засоромився та відскочив, а поп-діва натомість засміялася.

Такою щасливою співачку давно не бачили, ні шанувальники, ні звичайні глядачі.

Схожі статті