(Фото) 63-річна мати Дана Балана одягла коротеньку сукню та показала стрункі ніжки: “Це Тіна через 30 років”

Шанувальники Тіни Кароль обожнюють порівнювати її з матір'ю Дана Балана. А 63-річна красуня наче відчуває цей настрій та підігрує.

З відомою молдавською телеведучою та донькою радянського автора Бориса Васильєва — Людмилою Балан українські глядачі познайомилися лише рік тому. Жінка є дуже популярною на батьківщині, однак з українською публікою не вступала у взаємодію.

Знайомство мами Балана та Тіни

Тим не менш, коли Дан погодився стати зірковим тренером в черговому сезоні головного вокального шоу України, Людмила з радістю завітала на один з ефірів та виконала народну пісню “Горіла сосна, палала”.

З тих пір, жінку не полишають фанати пари Дана та Тіни, які, по-перше, бачать неймовірну схожість між молдавською знаменитістю та українською поп-дівою, а по-друге, мріють побачити на її сторінці злиті фотографії пари.

Стрункі ніжки Тіни Кароль

У питанні схожості з дівою української естради Тіною Кароль, Людмила повністю задовільняє потреби користувачів. Так, нещодавно жінка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій засвітила стрункі ніжки. 63-річна знаменитість одягнула рожеву сукню з відкритими плечима. Підписники не змогли пройти повз молодих струнких ніжок, які за виглядом нагадують ноги п’ятнадцятирічної дівчини. У коментарях одразу з’явилися порівняння з вищезгаданою Тіною та компліменти в адресу Людмили.

Нагадуємо, що Тіна Кароль Дан Балан досі не підтвердили свої стосунки. Інсайдери повідомляють, що під час минулого сезону, коли всі вірили у справжність їхніх почуттів, Дан Балан тим часом будував стосунки з робітницею студії, а Тіна Кароль за чутками має іншого коханого. Також інсайдери розповідали, що у закуліссі артисти не особливо спілкуються між собою і лише вітаються.

Схожі статті