У стосунках Кіркорова та Ані Лорак відбулися серйозні зміни: возз’єднання з Муратом зруйнувало дружбу?

Філіп віддав статус молодшої сестри іншій жінці, а Кароліна тоді хто?

Дружба Філіпа Кіркорова та Ані Лорак триває довгі роки. Відомі та популярні артисти зблизилися, коли співачка мала поїхати на Євробачення, щоб відстояти честь України на пісенному конкурсі. Саме тоді чоловік подзвонив їй та запропонував свою пісню. Вони одразу знайшли спільну мову, а згодом Кароліна охрестила доньку поп-короля.

Кохання, якому не судилося бути

Подейкують, що між Філіпом та Кароліною були справжні романтичні почуття. Однак на той час співачка вже знаходилася в стосунках з турецьким мачо Муратом Налчаджиоглу.

Ані Лорак та Мурат
Ані Лорак та Мурат

Навіть якщо між артистами були якісь почуття, то їм не судилося бути разом. Згодом Кароліна розповідала, що Філіп їй замінив її покійного старшого брата. Вона завжди може на нього покластися та подзвонити йому у будь-який час. Здавалося б, і Філіп Кіркоров відноситься до Ані, як до молодшої сестри. Але виявилося, що все зовсім не так.

“Сестра” Філіпа Кіркорова

Нещодавно на особистій сторінці співака в соціальній мережі Instagram з’явилася спільна фотографія артиста з відомою світською левицею Татою Карапетян, яку він назвав своєю молодшою сестрою.

Філіп ніжно привітав жінку з її днем народження. Цікаво, чи завжди він надавав їй такого статусу чи все змінилося після того, як Кароліна стала головною героїнею заголовків на декілька наступних неділь? Адже журналісти підозрюють співачку у тому, що вона возз’єдналася з колишнім чоловіком, який їй безбожно зраджував.

Нагадуємо, що Ані Лорак та Мурат своєю поведінкою спровокували чутки про примирення. Офіційного підтвердження здогадкам шанувальників немає.

Схожі статті