Григорій Решетник прокоментував історію зачаття третього сина від дружини: “Раз на рік і гілляка стріляє”

Григорій Решетник вирішив не церемоніювати та залишив цікавий жарт під публікацією дружини.

Григорій Решетник — офіційно багатодітний батько. У популярного телеведучого вже троє синів. Останній малюк народився в кінці минулого року, тобто йому ще немає і піврочку. Тим не менш, це не завадило зірковій родині рушити у подорож до Мальдів.

Відпочинок всією родиною

На перший погляд здається, що Христина просто не захотіла залишати крихітку Сашка з мамою або нянею та поїхати на відпочинок учиторьох, без малюка. Адже він не запам’ятає нічогісінько.

Однак, виявилося, що причина зовсім інша. Виявляється, Мальдіви — це справжня Батьківщина Олександра Решетника. Христина розповіла дуже цікаву історію зачаття малечі. Коли минулого року родина відпочивала на Мальдівах, від них не відходив лелека. Навіть підписники зіркової дружини говорили про те, що це знак. Виявилося, що до України родина полетіла вже впятьох. Саме тоді Сашко Решетник вирішив з’явитися у житті Христини. Судячи з розповіді, про вагітність Христина дізналася в Україні.

Каже, що зараз ніде лелек немає, але вони на всілякий випадок відмахуються пальмової гіллякою. Очевидно, що Христина більше дітей не хоче. Григорій Решетник же вирішив залишити у відповідь неоднозначний жарт. Мовляв раз у рік і гілляка стріляє.

Скріншот коментаря, який Григорій Решетник залишив на сторінці своєї дружини.

До речі, Христині Решетник вдалося засвітити на березі океану неймовірний фізичний стан свого тіла. Дружина телеведучого дала життя аж 3 дітям, і останній народився півроку тому! Для такої жінки це просто неймовірний результат, якого дуже важко дістатися. Тим не менш, Христина продовжує надихати мам на роботу над собою. І це прекрасно!

Схожі статті