Піар-менеджер “Голосу країни” засвітив великий живіт Каті Осадчої: тепер сумнівів стосовно вагітності немає

Катерину Осадчу давно підозрюють у тому, що красуня-ведуча носить під серцем третю дитину. Тепер цьому є маленьке підтвердження.

У мережі подейкують, що Катерина Осадча носить під серцем третю дитину. Офіційного підтвердження цим заявам немає. Однак поведінка телеведучої та її старання приховати фігуру говорять самі за себе. Сукні Каті стають все вільнішими і вільнішими, а записаним заздалегідь ефірам не варто довіряти.

Злив стану Каті на шоу “Голос країни”

Піар-менеджер головного вокального шоу України активно працював під час прямого ефіру. Вчора був Суперфінал, за яким стежила уся країна. Тому менеджерка активно публікувала позаефірні моменти, закулісся, підготовку та кадри з невідомих для глядачів ракурсів. Самий неочікуваний ракурс і відкрив деяку правду користувачам мережі, якщо, звісно, вони були уважні.

Катя Осадча обрала для ефіру чорну вечірню сукню, яка у області талії переходить у такий собі кльош. Під час зйомки для офіційної сторінки голос України в соціальній мережі Instagram було добре видно вагітний живіт, коли Катя Осадча різко повернулася до учасників. Сукня спочатку закрутилася, а потім по інерції тканина дуже підкреслила усі частини тіла ведучої. Саме в цей момент і було видно стан ведучої, і що в неї доволі великий живіт.

На фотографіях добре видно наскільки живіт Каті Осадчої округлився. Можна навіть припустити, що телеведуча приблизно на 4 – 5-му місяці вагітності.

На привеликий жаль, очікувати офіційного підтвердження від телеведучої не доводиться. Катерина зберігає старі добрі традиції та не афішує свого стану. Тим не менш, уважні шанувальники Каті вже давно помітили зміни зовнішності кумира, а тактичні підписники не питають в телеведучої, чи це правда. Просто обговорюють її стан, наче це не підлягає спростуванню.

Схожі статті