Олег Винник вперше за довгі роки виступив без Таюне, але швидко знайшов заміну своїй таємній дружині

Олег Винник ніколи не розповідає про свої стосунки з Таїсією Сватко. Втім, ця пара музикантів завжди була разом на сцені до одного моменту...

Головний вовк країни – найзагадковіша персона українського шоу-бізнесу. Родина Олега Винника – досі лишається у тіні, а про зв’язок музиканта з його бек-вокалісткою Таїсією Сватко можна лише здогадуватися.

Олег Винник
Олег Винник. Фото взято на просторах мережі. 

Ходять чутки, що з Таюне (таке справжнє ім’я Таїсії Сватко) Олег познайомився ще за часів навчання у Канівському музичному училищі. Є навіть спогади односельчан Винника про те, що молоді студенти відгуляли пишне весілля на два села. Втім, сам музикант та його бек-вокалістка такої інформації не підтвердили.

Олег Винник фото з дружиною. Таюне вважають жінкою артиста.

Тим не менш, все вказувало на те, що у музикантів все ж такі дуже гарні та ніжні стосунки. Олег міг зненацька обійняти білявку або спонтанно подарувати їй букет квітів на сцені перед прихильниками.

Олег і Таюне малюють серце у повітрі
Олег і Таюне малюють серце у повітрі. Скріншот кадру взято з передачі на телеканалі Україна. 

Разом Головний вовк країни та Таїсія гастролювали Європою та на всіх виступах були разом. Втім, останнього разу, коли Олег Винник вирішив заспівати на сцені проекту “Голос країни”, з собою він запросив не Таюне, а Еліну Іващенко.

Таїсія, яка зазвичай завжди підтримує співака на бек-вокалі не з’явилася цього разу на сцені. Не було навіть видно, хто виконує акомпанемент Головному вовку країни. Втім, і новий дует сподобався прихильникам та тренерам шоу.

Олег Винник не прокоментував, чому не запросив Таїсію на виступ.

Схожі статті