Жанна Агузарова перекроїла обличчя пластикою: стала схожа на інопланетянку, як і бажала за часів молодості

Жанна Агузарова вважається найбільш епатажною співачкою. Ще з радянських часів вона вміла дивувати. Втім, її останній образ шокував прихильників.

Жанна Агузарова – справжня інопланетянка вітчизняного шоу-бізнесу. Вона ще з молодості демонструвала любов до епатажу. До популярності вона представлялася у колах богеми, як донька дипломата, а коли стала співачкою, то всю свою творчу натуру почала показувати на сцені.

Для стриманого радянського суспільства, її костюми, зачіски, манера виступів дуже дивували. Ось такою була Жанна до популярності.

Її буде у 1980-х роках переслідувати влада. У співачки знайдуть випадково паспорт на чуже ім’я. Вона буде відбувати термін у “Бутирці” та психіатричній лікарні. Втім, Жанна не дасть себе зламати та попри все буде займатися музикою.

Вже бувши молодою, Жанна буде демонструвати дивні, майже космічні образи. Крім цього вона почне казати, що у неї є внутрішні зв’язки з Марсом та вона відчуває себе марсіанкою. Після цього преса почне активно пліткувати про те, що у жінки є проблеми з психічним здоров’ям.

Втім, вразила прихильників Агузарова нещодавно своїм видозміненим обличчям. Співачка, яка веде достатньо інтровертний спосіб життя, нещодавно показалася на публіці. Вона з’явилася White Party, на західі, що пройшов в рамках 43-го Московського міжнародного кінофестивалю.

Прихильники помітили, що співачка робила якісь маніпуляції з обличчям та висловили свою несхвальну думку у коментарях.

Жанну Агузарову розкритикували у коментарях. Скріншот взято з Інстаграму.
Жанну Агузарову розкритикували у коментарях. Скріншот взято з Інстаграму.

Схожі статті