(Фото) Святослав Вакарчук більше не соромиться дружини: замилував мережу світлиною коханої жінки

Святослав Вакарчук - прославлений, але загадковий співак. Подивіться, хто розділив життя прославленого рокера.

Святослав Вакарчук – легенда української музики. Пісні гурту “Океан Ельзи” слухають не тільки в Україні, а й далеко закордоном. Ну дуже впізнаваним став бархатистий тембр голосу співака з легкою хрипотцою та галицьким акцентом.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук. Фото взято на просторах мережі.

Великою загадкою для прихильників був сімейний статус Святослава. Багато хто підозрював, що він, як і Олег Винник, має таємну дружину. Втім, сам артист ніколи не підтверджував та не спростовував ці чутки.

Після участі рокера у проекті “Голос країни”, де Вакарчук був суддею шоу, прихильники запідозрили,  що він має дуже теплі стосунки з підопічною Христиною Соловій.

Святослав Вакарчук та Христина Соловій
Святослав Вакарчук та Христина Соловій. Фото взято на просторах мережі.

Після закінчення проекту, Христина та Святослав не припинили співпрацю. В інтерв’ю співачка розповіла, що у неї в житті було кохання до старшого чоловіка. Прихильники одразу вирішили, що цим чоловіком був Вакарчук.

Втім, сам співак спростував всі чутки. Виявляється у нього є дружина. Жінку звати Ляля Фонарьова. З нею він вже понад 20 років, але офіційно шлюб взяли лише у 2015 році. У Лялі є донька від першого шлюбу.

Святослав поділився світлиною коханої дружини. Фото взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Виявляється, у неділю у дружини Вакарчука був День народження. Опублікувавши світлину коханої, рокенрольщик поділився своїм родинним святом. До речі, частину свого майна співак записав саме на дружину.

Схожі статті