Наталія Могилевська нарешті показала свого нового чоловіка: молодий, імпозантний, при гарному статусі

Наталія Могилевська - яскрава зірка, творчість та життя якої цікаве прихильникам. Особливо не покоїть фанатів питання: коли знаменитість вийде заміж.

Наталія Могилевська. Ця співачка підкорила українську сцену ще у 1990-х роках. Жінка постала перед публікою ліричною артисткою, яка ніжно співала про кохання та пошук “того самого”.

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська. Фото взято на просторах мережі. 

Втім, самій їй так і не вдалося знайти того єдиного чоловіка, кому б вона могла довірити серце. Наталія двічі була заміжньою. Перший її шлюб, з бізнесменом Дмитром Чалим, розпався рівно за рік його укладення.

Наталія Могилевська та Дмитро Чалий. Світлину з весілля взято на просторах мережі.

У другому шлюбі з бізнесменом Єгором Доліним – жінка прожила цілих 5 років. Її дуже гарно прийняла до себе родина підприємця: на момент одруження з зіркою у чоловіка вже були доньки. Всі дівчата гарно поставилися до мачухи та й сама Наталія спілкувалася з ними, як з власними дітьми.

Наталія Могилевська зі своєю колишньою родиною. Падчерки дуже гарно до неї ставилися. Фото взято на просторах мережі.

Втім і цей шлюб розпався. Наталія лишилася сама. Проте, нещодавно папараці помітили її з новим чоловіком. Зірка прогулювалася зі своїм собакою у компанії нового джентльмена.

Наталія Могилевська вийшла на прогулянку. Окрім нового чоловіка, підписники помітили животик. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Сама Наталія роз’яснила прихильникам, що це був її колега.

Наталія Могилевська пояснила, хто цей чоловік на фото. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

 

Схожі статті