Євгенію Власову помітили в обіймах симпатичного юнака: почалися значні зміни у житті та кар’єрі співачки

Євгенія Власова останнім часом проявляє вражаючу активність у всіх сферах життя.

Колись популярна співачка Євгенія Власова досі не зійшла з заголовків різноманітних статей та уваги прискіпливих журналістів, які завжди шукають на чергову сенсацію.

Приваблива  талановита, вона є завжди бажаним гостем на різноманітних проектах та інтерв’ю. Однак, співачка вже давно не веде зірковий образ життя і намагається віддалитися від шоу-бізнесу. Тим не менш, це не заважає їй час від часу спалахувати на українському телебаченні.

Євгенія Власова на шоу “Голос країни”

Євгенія Власова. Фото взято на просторах мережі.

Наприклад, нещодавно Євгенія Власова двічі завітала на сцену популярного вокального шоу”Голос країни”. Глядачі дуже тепло зустріли співачку. Адже вона завжди була об’єктом їхньої любові і майже ніколи не приймала участь у скандалах, за що аудиторія її поважає. Втім, Євгенія зізнається, що повернення на велику сцену далося їй не просто.

Євгенія Власова в обіймах невідомого юнака

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилася нова світлина, на якій зірка постала поруч з білявим вродливим юнаком. Виявилося, що це адміністратор вокального шоу на ім’я Назар. Хлопець виказав велику підтримку жінці та допомагав їй на проекті, за що вона йому дуже вдячна.

Не змогла співачка не пригадати й продюсерів шоу, які запропонували їй взяти участь у ньому. Власова зізналася, що дуже відвикла співати перед великою кількістю людей та камерами. Тим не менш, це було варто любові глядача. На додаток варто віддати належне співачці за її зовнішній вигляд. Євгенія виглядає просто неймовірно.

Схожі статті