|
27.04.2021 23:20

Дружина Григорія Решетника розповіла, як їх старший восьмирічний син віддаляється: “Як мамі, приємно”

Христина Решетник — зразкова мама, яка ділиться усім з підписниками.

Зараз Григорій Решетник, його кохана дружина Христина та троє зіркових синів знаходяться на елітному курорті — Мальдівах. Туди подружжя відправилося за традицією, адже там вони відпочивали і минулого року, де почалася історія їхнього молодшого сина Олександра.

Христина Решетник — багатодітна зразкова мама

Христину Решетник по праву можна назвати самою зразковою мамою в українському шоу-бізнесі. Ця прекрасна дівчина ніколи не скаржиться, виховує своїх дітей вдень та вночі, радіє кожній дрібниці пов’язаній з ними, навіть такій, яка б засмутила інших мам та при цьому залишається дуже доглянутою і свіжою.

Більш того, Христина Решетник продовжує працювати. Звісно, робота її дещо спрощена, адже вона працює на свого чоловіка. На особистій сторінці Григорія у соціальній мережі Instagram вона пропонує потенціальними партнером зв’язатися саме з нею стосовно питань співробітництва.

Старший хлопчик росте

Старшому сину подружжя Вані  уже 8 рочків. Хлопчик добре виконує функції братика та доглядає за іншими малюками.

Нещодавно Христина Решетник похизувалася на особистому акаунті Instagram, що помітила, наскільки хлопчик сильно виріс. І виражається це, в першу чергу,  саме у поведінці хлоп’я. Зіркова дружина розповідає, що він вже вміє самостійно соціалізуватися — дуже швидко знаходить мову з незнайомими дітьми. Також йому важливий його особистий простір, у який він може запросити потенційних друзів. Христина навіть додала, що вигляд став у нього вкрай діловий. Мама таким змінам дуже рада.