Журналісти “ТСН” викрили Тіну Кароль та Дана Балана: шанувальники пари точно не очікували подібних одкровень

Багато людей не вірили у це, але кому знати краще, ніж робітникам каналу "1 + 1"?

Скільки суперечок у мережі породили ці стосунки. Одні свято вірили у те, що між Тіною Кароль та Даном Баланом справжнє кохання, натомість інші не могли повірити в щирість артистів. Обидві групи фанатів “Голосу країни” можна зрозуміти: між Кароль та Баланом була присутня сильна хімія, тим не менш їхня поведінка поза камерами наштовхувала на думку, що їхні загравання були лише піар-компанією. Сьогодні журналісти платформи новин “ТСН” розповіли, як все насправді.

Роман Тіни Кароль та Дана Балана

Тіна Кароль і Дан Балан могли би стати самою гарною парою в українському шоу-бізнесі. Обидва неймовірно вродливі, обидва неймовірно талановиті, обидва дивляться одне на одного з захватом та пристрастю. А може це була лише акторська гра?

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Редактори на сайті ТСН здається знають набагато більше, ніж інша аудиторія та журналісти.

Стаття, яка розставила усе на свої місця

Сьогодні на вищевказаній платформі була опублікована стаття, у яких автор говорить про те, що Тіна Кароль та Дан Балан добре похайпилися на своїх стосунках, а роман між зірками — екранний.

Скріншот статті.

“Цей романтичний дует виконавців не перестає хайповать на плітках про їхні стосунки. Екранний роман зіркових тренерів проекту” Голос країни “не дає спокою шанувальникам пари, а вони його ще й підігрівають. Всі думають, чи відбувається щось більше, ніж просто дружба, між артистами в реальному житті. А Потап в одному зі своїх інтерв’ю натякнув, що дуже радий за своїх колег “, – написано в матеріалі.

Схожі статті