Чим заробляє на життя Лілія Ребрик: вражає, що окрім телеефірів зірка має ряд інших прибуткових занять

Лілія Ребрик - яскрава українська артистка. Вона вже багато років не сходить з екранів телебачення. Втім, це не єдний її заробіток.

Лілія Ребрик – відома українська білявка. Її талант, характер та харизма дозволили заробити авторитет на телебаченні та підкорити серця сотень українців.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик – популярна українська телеведуча. Фото взято на просторах мережі. 

Свою кар’єру на телебачення зірка розпочала з програми прогнозу погоди. Втім, яскраву Лілію помітили продюсери та запропонували кар’єрний ріст. Цікаво, що Ребрик була саме з тих знаменитостей, кого запросили до проекту “Танці з зірками”. Там жінка, до речі, познайомилася зі своїм чоловіком – хореографом Андрієм Диким.

Лілія Ребрик та її чоловік Андрій Дикий
Лілія Ребрик та її чоловік Андрій Дикий. Фото взято на просторах мережі. 

Зараз Лілія щоранку вітає українців з екранів. Вона – ведуча ранкового шоу на телеканалі “Україна”. Втім, народна улюблениця вирішила не обмежуватися лише кар’єрою на каналах. Ребрик – різностороння та талановита. Жінка грає у кіно. Одна з останніх її ролей – у комедійному фільмі “Папаньки-3”, де зірка грає вагітну.

Лілія Ребрик показала себе на зйомках серіалу “Папаньки”. Фото взято на просторах мережі.

Сама артистка каже, що її веселить той факт, що насправді вагітною вона була під час зйомок другої частини цього ж фільму і зараз їй необхідно згадувати свої емоції.

Заробляє також жінка і на рекламі різних товарів у своєму профілі в Інстаграмі. За життям Лілії стежить 711 тисяч користувачів. Ось, один із зразків її рекламних публікацій.

Схожі статті