Філіп Кіркоров взяв до себе скандальну Марув та створив новий дует: несподіваний творчий тандем ошелешує

Вона мала представляти Україну на Євробаченні, але суворий контракт,хвиля хейту не дозволили Марув поїхати на конкурс. Дізнайтеся, як розвивається зірка зараз.

Марув, а точніше співачка Анна Корсун – найбільш епатажна українка. Вона називає свою творчість “інтелігентна провокація”. Співачка виступає у відвертих костюмах, сміливих капелюхах та обов’язково взутті для стрип-пластики.

Марув – співачка Анна Корсун. Фото взято на просторах мережі.

Співає жінка дуже специфічним, низьким, як для жінки голосом. Манера виконання – субтон. Кожен виступ артистки супроводжується професійним балетом, який виконує танці у стилі вог, стрип-пластика. Все це дійство виглядає неймовірно жіночно та ефектно. Втім, не всім до душі прийшлися співи артистки. Коли Марув за кількістю голосів глядачів перемогла у національному відборі, почалася хвиля негативу у її бік, адже критики вважали, що у співачки немає сильної громадянської позиції.

Анна Корсун побачила купу умов у контракті та вирішила відмовитися від участі.

Марув – співачка Анна Корсун. Фото взято на просторах мережі.

У 2019 році взагалі ніхто не поїхав від України на Євробачення. Зараз активна співачка випускає нові хіти та створює цікаві дуети. Зокрема вона нещодавно показала, що буде співати з Філіпом Кіркоровим.

Марув – співачка Анна Корсун. Фото взято на просторах мережі.

У новому кліпі вона постає у ролі медсестри, що катає на каталці поп-короля.

Марув та Філіп Кіркоров. Фото взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Втім, зірки до кінця тримають інтригу та не розповідають, про що же буде їх пісня дуетом.

Схожі статті