Наталя Могилевська вразила шанувальників новими параметрами: була стрункою берізкою, а стала пампушкою

Наталья Могилевська дуже уважно відноситься до своєї фігури. То що ж сталося?

Наталя Могилевська не один рік веде важку боротьбу з зайвою вагою. Так, улюблену співачку мільйони фанатів покохали зовсім не струнку фігуру.

Однак артистка неодноразово намагалася провести себе до ладу, адже критична публіка обожнює вказувати знаменитостям на їхні недоліки.

Великий прогрес Наталі Могилевської

Реального прогресу співачці вдалося досягти завдяки своїй участі у танцювальному шоу з партнером Владом Ямою. Запальні латиноамериканські танці та європейська програма змогли змусити співачку схуднути на 10 кілограмів лише за 2 місяці.

Влад Яма і Наталія Могилевська в першому сезоні "Танців з зірками"
Влад Яма і Наталія Могилевська в першому сезоні “Танців з зірками”

З тих пір Наталя не покидає паркету і регулярно навідується до танцювальної студії, щоб спалити пару десятків, а то й сотень кілокалорій.

Вражаюча фотографія Наталі Могилевської

На особистій сторінці співачки в  соціальній мережі Instagram з’явилася нова світлина, на якій вона постала у несподіваному вигляді. Так, Наталі, яка була зображена на фотографії, можна дати не менше 100 кілограм. Така собі пампушечка у танцювальному костюмі.

Однак це несправжня фігура співачки. Таке амплуа їй довелося спробувати в одному з випусків вищезгаданого шоу. Тим не менш, знайшлися користувачі, які одразу не зрозуміли що до чого і почали критикувати Наталю.

Під фотографією Могилевська залишила допис, у якому розповіла про свій позитивний досвід інтервального голодування. Так, виявилося, що виконавиця дуже задоволена результатами цієї дієти і вона порекомендувала її іншим. Варто відзначити, що Наталя завжди ділиться дієтами, які спробувала на собі.

Схожі статті